Den ultimative kombination af hestekræfter og mentaltræning

Teamudvikling med hestekræfter

"Vi fandt hinandens styrker og svagheder gennem udfordrende øvelser og refleksioner undervejs"

Mie Hvid Bagger

Chef for New Technology Hub
PensionDanmark

Polo Teambuilding x Konkurrence x Personlig udvikling =

Den ultimative Team Challenge

For jer, der gerne vil optimere jeres teams præstationsevner.
Jeres samarbejds- og kommunikationsevner kommer på prøve dagen igennem, hvor vi deler  polofærdighederne op i enkeltstående challenges med hver sit fokus. 

Hvordan klarer I eksempelvis at sadle en polohest op som team, når kun én person er blevet instrueret på forhånd, og skal videreformidle den korrekte fremgangsmåde, mens uret tikker?

Hvordan sammensætter i “The Winning team” til polo-matchen sidst på dagen, ud fra de erfaringer I har gjort jer om egne ressourcer og begrænsninger dagen igennem?

I bliver løbende udfordret på strategi og team-mindset, når konkurrenceelementet kommer i spil – og vi bruger løbende jeres præstation som grundlag for feedback og indsigt i team-dynamikken.

Dagens højdepunkt bliver den store polodyst, hvor læring fra dagen integreres og bliver afgørende for resultatet.

Jeres udbytte af dagen:

Gennem løbende refleksion efter hver øvelse, får I øget indsigt i team-dynamikken og mulighed for at optimere jeres sammenhold og præstation, inden den endelige afgørelse: Polo Matchen!

Pension Danmark til teamudvikling

En anderledes, lærerig dag, der vil styrke jer som team

Hvad siger deltagerne?
Hør hvordan det gik, da PensionDanmark var forbi med et team på 12...

“En kæmpe anbefaling til Power Academy efter en sjov, lærerig og udfordrende teamdag i de smukke rammer i Nivå til en dag med selvudvikling i kombination med Polo.

Vi var et team på 12 afsted der alle arbejder med teknologi på kontor til dagligt og er meget uvante i hesteverden. Trods flere bekymrende tanker inden dagen (særligt fra de mandlige deltagere), gik alle derfra med en kæmpe oplevelse og blod på tanden for at prøve mere.

Det var en godt tilrettelagt dag med mange gode øvelser, hvor teamet lærte hinanden at kende og fandt ud af hinandens styrker og svagheder. Foruden teambuilding fik man også et element af selvudvikling, der gennem refleksioner undervejs gav et rigtig godt output for dagen.

Super søde og meget kompetente og engagerede undervisere, der fik alle sikkert igennem (selv en deltager med angst for heste red polo kamp i slutningen af dagen).

Vi vil klart anbefale alle at booke en dag hos Power Academy, og få en fantastisk sjov og lærerig dag væk fra kontoret👍⭐️

Vi har fået mange gode elementer med fra dagen som vi kan arbejde videre med fremover på kontoret.”

Mie Hvid Bagger

Chef for New Technology Hub
PensionDanmark

Skal dit team også styrkes?
Udfyld formularen og få et tilbud.

Hvem møder I på dagen?

Christina Borreby

Christina Borreby

Cand. Negot., Cert. ID Psykoterapeut & hestetræner

Med afsæt i sin baggrund som Cand.negot. i kommunikation kombineret med uddannelsen som ID Psykoterapeut er Christina meget dedikeret til, hvordan vi gennem øget bevidsthed og selvindsigt kan blive den bedste udgave af os selv i alle henseender.

Yderligere er hun meget passioneret omkring Enneagrammet og anvender det aktivt i sit terapeutiske virke. Christina har over 25 års erfaring med heste og har gennem tiden inddraget dem i arbejdet med personlig udvikling.

Christian Green

Direktør,
Copenhagen Polo Club

Christian har grundlagt og udviklet Copenhagen Polo Club som en sports- og underholdnings virksomhed med udgangspunkt i Kongernes Sport.

Han har siden 2016 tilbudt poloskole, corporate teambuilding, branded content, åbne polo arrangementer samt opvisninger. Han brænder for sporten og er oftest at finde i sadlen.

Claudia Rønne

Markedsføringsøkonom, Cert. ID Psykoterapeut & personlig træner

Claudia har i mere end 15 år arbejdet med fysisk og mental træning.

Kombineret med uddannelsen som ID Psykoterapeut, personlig træner og projektleder er hun stærkt holistisk tænkende.

Claudia har drevet flere virksomheder og undervist i blandt andet stresshåndtering. 

Derudover er hun certificeret i GTI Energywave adfærdstest og har brugt den sammen med det terapeutiske arbejde med heste.

Vil I høre mere?
Udfyld formularen og bliv kontaktet