SENSE online & outdoor forløb

Skab balance i krop og sind

Forløbet, det vil ændre din måde at tænke om din krop og hjælpe dig til at opnå madro. 

Når sult ikke er årsagen, er mad ikke løsningen

- bliv opmærksom på sit spisemønster og forøg dine chancer for et sundt liv

Løber du panden mod en mur, hver gang du prøver at ændre dine kostvaner?

Måske har du et mål om at ville spise sundere, men i praksis har du svært ved at følge det til dørs, og ender alt for tit med at “falde i” igen?

Vi har alle nogle spisevaner, som grundlæggende definerer vores forhold til mad. Nogen trøstespiser, når de har ondt i sjælen, andre går i modsatte grøft og glemmer at spise, hvis de er stressede, i sorg el.lign. Er du opmærksom på, hvad dit spisemønster er?

Det handler dybest set om at lære, hvordan du kan mætte og nære den underliggende følelse, der i dag søger opmærksomhed og trøst gennem mad.

Balanceret sundhed

- slip følelsesmæssig spisning
lær dit egentlige behov at kende

På SENSE Online & Outdoor træning tager vi fat om de følelsesmæssige tilstande, der påvirker dig i dit spisemønster. Du vil på forløbet blive udfordret til at se nærmere på, hvordan dine følelser styrer din adfærd og du vil få redskaber til at blive fri at dette.

Forløbet er relevant for dig der...

Oplever at...

Gerne vil være bedre til at...

Det får du med: 

Tre praktiske informationer

ONLINE DELEN

Foregår live via den lukkede Facebook siden ”Sene online og outdoor træning” - hver torsdag aften kl. 20-21.
Husk at tilmeld dig gruppen. Du kan altid senere tilgå sessionen, hvis tidspunktet en dag ikke passer.

outdoor træning

Outdoor træning foregår hver søndag kl. 14 ved Lyngby Sø, se lokation på kort. Du skal være iført træningstøj efter vejrforholdene, da vi træner i alt slags vejr. Vi løber også korte ture, derfor vil et par gode løbesko være at foretrække.

Vælg et forløb

Der er opstart for nye deltagere hver torsdag d. 1. i måneden kl. 18 online via Facebookgruppen, hvor Sense principperne gennemgås, samt alt praktisk info.
Nu skal du blot vælge 1,2 eller 3 mdr.
Sæt igang

Claudia Rønne

Cert. ID Psykoterapeut & Markedsføringsøkonom

Med chok/traume som speciale med fokus på relationer og tilknytning, har Claudia en relevant indgangsvinkel til blandt andet tilknytningsmønstre i parforhold og hvordan følelser af skam/forkerthed (som fx “ikke at være god nok”) ofte er årsag til, at parforholdet går i hårdknude. Claudia har i mere end 15 år arbejdet med fysisk og mental træning og kombineret med uddannelsen som ID Psykoterapeut og mentor i mad & psyke med speciale i Sense, er hun stærkt holistisk tænkende.

Christina Borreby

Cert. ID Psykoterapeut & Cand.negot

Som ID Psykoterapeut med speciale i kærlighed og seksualitet er Christina meget interesseret i, hvordan vi kan udvikle os før, under og efter et parforhold. Yderligere er hun meget passioneret omkring Enneagrammet og anvender det aktivt i sit terapeutiske virke, hvilket i særdeleshed er relevant i forhold til at forstå sig selv og sin aktuelle eller kommende partner.

Næste forløb

Hvornår?

Opstart:
15. april 2020

Hvor?

Outdoor træning afholdes i Lyngby. 
Vi mødes ved Lyngby sø og træner selvfølgelig i alt slags vejr. 

Pris?

Opstartspakke: 299 kr.
1 mdr. Online & Outdoor: 500 kr.
2 mdr. Online & Outdoor: 900 kr.
3 mdr. Online & Outdoor: 1200 kr.

Tilmelding

Taler dette forløb til dig, så har du mulighed for at tilmelde dig ved at udfylde formularen nedenfor. Du vil efterfølgende modtage praktisk information om opstart på mail.

Følg os

. . . Og hold dig opdateret omkring vores kommende workshops og få ugentlig inspiration.