1:1 sessioner & 6 ugers forløb

Find din indre
ro & styrke

Med hesten som spejl får du dybe indsigter i din adfærd og tankemønstre, og skyder genvej til at mærke dit autentiske selv.

Kom ind under overfladen
og mærk forandringen

Vores intensive forløb og sessioner giver dig øget klarhed over dine adfærdsmønstre, ressourcer og begrænsninger, så du kan agere mere uanstrengt fra dit autentiske selv og stå tydeligere i alle dine relationer. Du bliver på den måde også klædt på til at forebygge stress, sætte sunde grænser for dig selv og generelt blive bedre til at stå ved dig selv og det, du har brug for.

Hvordan kan hesten hjælpe dig?

Det unikke ved hesteassisteret terapi og coaching er, at vi sammen kan arbejde med dine tanker og følelser MENS de er aktive i dig. I normale coaching og terapi sessioner handler det mest om ting, der er sket, eller ting, der ligger ude i fremtiden. Derfor er det svært at “fange” netop de mønstre, der bliver aktive i dig i nuet. Det er det, der bliver muliggjort med hesten. Det er i grunden ikke så vigtigt, om du har en direkte kontakt med hesten i det hele taget, den er bare et værktøj til at åbne op for de reaktioner og “blind spots”, der skal til for at skabe den forandring, du længes efter.

6 ugers personligt forløb

Et 6 ugers forløb er for dig, der ønsker at skabe positive forandringer i dit liv og gerne vil bryde ud af de uhensigtsmæssige vaner og tankemønstre, der står i vejen for at du kan leve dit bedste liv nu og her, og i værste fald leder til stress, depression og angst.
Med hjælp fra hesten accelererer du din personlige udvikling på flere måder, fordi du får instant feedback på det, der sker i dig, når dit sind går i autopilot-mode. Ved at få øje på netop dette, er du allerede kommet et langt stykke af vejen til positiv forandring.

Forløbet er for dig der

Forløbet består af følgende 3 moduler

Modul 1

Se dig selv udefra og opdag dine mønstre

Hvad er din (uhensigtsmæssige) adfærd? Få synliggjort din “autopilot” adfærd og hvilke personlige og/eller ledelsesmæssige mønstre, der kan optimeres på, for at stå stærkere i dig selv og blive mere autentisk.

Uge 1, Første heste session

Refleksionsøvelser hjemme

Uge 2, Online session

Modul 2

Værktøjer til dybere selvforståelse

Mini-workshop i psykoedukation med øvelser (uden hest). Her får du værktøjer, der skaber klarhed i relationer til andre og dig selv, og du kommer tættere på din inderste værenskerne bagved tanker og handling i hverdagen. Kan afholdes fysisk eller online.

Uge 3, Mini Workshop

Refleksionsøvelser hjemme

Uge 4, Online session

Modul 3

Manifestation af kropskontakt

Lær at genkende, hvornår du spænder ben for dig selv ved at identificere dig med dine tanker og følelser, og du trænes i at lytte til din intuition og naturlige inspiration, så du kan agere uanstrengt og ressourcefuldt både på job og i dine relationer.

Uge 5, Anden heste session

Refleksionsøvelser hjemme

Uge 6, Online opsamling

Prisen pr. 1:1 session er

Prisen for 6 ugers forløbet er

Hvad har tidligere deltagere oplevet?

anne marie valentin retreat

“At mærke sig selv og sine grænser ifht. det store og spejlende dyr, som en hest er, var en berigelse.

Jeg opdagede hvordan jeg sætter grænser og hvad der er på spil for mig. Jeg opdagede mit mod OG med din guidence, uddybende spørgsmål og tilstedeværelse blev det meget tydeligt for mig, hvor subtilt min krop og følelser reagerer. Ofte uden jeg er klar over det.

Noget af min ubevidste adfærd blev bevidst og det passer perfekt ind i mit arbejde med mig selv. KÆMPE tak for den indsigt.

Tak for en fantastisk session som jeg vil anbefale ALLE at investere i, hvis de vil øge indsigten i sig selv og det personlige lederskab.”

Anne Marie Valentin

Indehaver, Icebreaker Academy & Intojob

personligt lederskab

“Hvor får man trygheden fra til at gå alene ind i en fold til en ukendt hest? Hvis man nu er lidt bange? Hvorfor overhovedet gøre det?

Christina og Claudia viste mig tillid, som skabte min ro, og mod til at samarbejde med hesten. For det var i det samarbejde jeg lærte at være HELT tilstede. Og konsekvensen af ikke at være det.
Hvordan blev jeg tydelig i min kommunikation, hvem bar skylden for svigt i samarbejdet, hvor kunne jeg finde løsninger, og hvordan arbejde med dem?
De afgørende følelser og spørgsmål arbejdede jeg med. OG fandt svaret på mit indledende spørgsmål: Hvorfor overhovedet gør det? Fordi hestens adfærd hjalp mig til at fokusere på og forstå min adfærd. På godt og ondt. Og det var det hele værd.”

Kim høgh

Bestyrelsesformand & tidl. CEO i Hjerteforeningen

mads elk lederkursus

“At arbejde med min egen kontakt til både mig selv og mine omgivelser via en hest var en fantastisk mulighed for at reflektere over min egen kommunikation; ikke mindst den nonverbale/mit kropssprog.

Det befriende ved denne metode er, at man kan øve sig på at være 100% autentisk uden at der går “rollespil” i den. Det betød også, at det var nemmere for mig selv at kommunikere med hesten uden at tolke på “den andens” forventninger og derved reelt mærke, hvordan det er at være helt tilstede i mig selv. En følelse som jeg har kunne trække frem mange gange efter.
Det var en både sjov og lærerig oplevelse og jeg vil klart anbefale jeres workshop til mine kunder i de situationer, hvor det passer ind i kundens forløb og læringsmål.”

Mads Elk

CEO, Unikum Culture ApS

Er du nysgerrig og vil høre mere om vores forløb eller sessioner?
Udfyld formularen og bliv kontaktet snarest