Åbner kurser med fokus på autenticitet & kommunikation

personlig udvikling med hestekræfter

Få nye indsigter med instant feedback fra hesten, og mærk poweren i at stå tydeligere ved dig selv og dine grænser.

få en unik oplevelse der rykker noget i
din personlige udvikling

På vores hestekurser får du en unik mulighed for at skyde genvej til autentisk kontakt med dig selv. Gennem øget klarhed over dine adfærdsmønstre, ressourcer og begrænsninger, vil du stå tydeligere og få adgang til din indre ro og styrke.

Hvad giver vores hestekurser dig?

Gaven i at bruge heste til at udvikle mennesker er, at de qua deres natur som flok- og flugtdyr konstant aflæser deres omgivelser for at sikre egen overlevelse. De føler sig tryggest, når de sanser autenticitet, respekt og tillid. Det afspejles i deres kropssprog med det samme og derfor er hestene en oplagt sparringspartner til at styrke sit indre (og ydre) lederskab ved at komme tættere på sit autentiske selv.
Et begreb, der er uhåndgribeligt og svært at definere, men som dybest set repræsenterer din inderste kerne, hvor tvivl, stress og utilstrækkelighed ikke dominerer. Når du lærer at navigere fra dette sted i dig, vil svære beslutninger, gennemslagskraft, grænsesætning og stresspåvirkninger blive nemmere at tackle.

For at indbyde og lede hesten til følgeskab, må du vinde dens tillid og respekt. Og det er kun muligt, når du får kontakt til din autentiske værenskerne.
En erfaring, der vil sætte nye perspektiver på hvem du er, og hvordan du ønsker at fremstå enten som leder eller som menneske.

Vores hestekursus kan især hjælpe dig der:

Er du nysgerrig og vil høre mere om vores åbne kurser?
Udfyld formularen og bliv kontaktet snarest