Lederkurser med fokus på autenticitet & kommunikation

Lederudvikling med hestekræfter

Din kontakt til andre bliver aldrig bedre end kontakten til dig selv - Den træner vi på dette kursus.

Hvordan opnår du følgeskab
med autenticitet og awareness?

På vores lederkurser får du en unik mulighed for at skyde genvej til autentisk kontakt med dig selv og dit lederinstinkt. Gennem øget klarhed over dine adfærdsmønstre, ressourcer og begrænsninger, vil du stå tydeligere – ikke bare som leder, men i alle relationer…

Vores liv består af mange scener, hvor vi (bevidst eller ubevidst) træder ind og ud af forskellige roller alt efter hvad vi tror, der forventes af os i den givne relation. Som leder kan det være en udfordring at være i “rollerne” og samtidig være os selv – være autentiske. De bedste resultater kommer, når vi kommunikerer fra vores kerne. Det kræver, at vi er fortrolige med, hvem vi er og bruger de rette virkemidler.
Inspireret af den naturlige og uanstrengte væren og samtidigt powerfulde udstråling heste repræsenterer, inviteres du til at udfordre dig selv og rykke dine grænser med det ene formål at mærke, hvad ægte kontakt kan flytte i en relationel kontekst.

Med en blanding af inspirerende oplæg, hands-on øvelser, meditation og fordybelse i personlig udvikling, vil du gennem disse intensive dage få nye indsigter og brugbare værktøjer med dig.

Den største udfordring opstår i mødet med hesten, hvor dit uanstrengte lederskab bliver sat positivt på prøve.
Her bliver de kommunikative strategier, du normalt bruger, sat ud af spil, idet du står overfor ½ ton hestekræfter, hvor eneste spørgsmål er: 
“Er det dig eller mig, der er lederen her?”

Hvad giver vores lederkurser dig?

For at indbyde og lede hesten til følgeskab, må du vinde dens tillid og respekt. Og det er kun muligt, når du får kontakt til dit dybeste lederinstinkt gennem din autentiske værenskerne.
En erfaring, der vil sætte nye perspektiver på hvem du er, og hvordan du ønsker at fremstå som leder og som menneske.

Som deltager på vores lederkurser, får du:

Lederkurser med heste
Lederkursus med anne marie valentin

Vi arbejder med 3 trin til at styrke dit lederinstinkt

Awareness

Få øje på de mønstre og vaner, der afholder dig fra at stå i dit naturlige og autentiske lederskab. I mødet med hesten får du instant feedback på, om du er tilstede på en tydelig og tillidsvækkende måde - Din awareness bliver yderligere øget gennem et adfærdsanalyse værktøj, der skærer ind til benet.

Autenticitet

Når du er blevet opmærksom på dine mønstre, har du taget det første (og største!) skridt i retning af at skabe positiv forandring i dig selv og dermed i dit lederskab. I mødet med hesten vil du få en følt oplevelse af, hvad det vil sige at være i kontakt med dig selv og dit dybeste lederinstinkt - naturligt og uanstrengt.

Kontakt og følgeskab

I det øjeblik du slipper dine vante adfærdsmønstre og kommunikationsstrategier, vil du stå tydeligt i dit lederskab. Du vil opdage, hvordan der er noget i dig, der tager mere plads. Hvor der før var "mental støj" vil du langsomt give plads til indre ro, nærvær og hjertekontakt.
Herfra fremstår du troværdig og det autentiske følgeskab opstår!

Hvad har tidligere deltagere oplevet?

anne marie valentin retreat

“At mærke sig selv og sine grænser ifht. det store og spejlende dyr, som en hest er, var en berigelse.

Jeg opdagede hvordan jeg sætter grænser og hvad der er på spil for mig. Jeg opdagede mit mod OG med din guidence, uddybende spørgsmål og tilstedeværelse blev det meget tydeligt for mig, hvor subtilt min krop og følelser reagerer. Ofte uden jeg er klar over det.

Noget af min ubevidste adfærd blev bevidst og det passer perfekt ind i mit arbejde med mig selv. KÆMPE tak for den indsigt.

Tak for en fantastisk session som jeg vil anbefale ALLE at investere i, hvis de vil øge indsigten i sig selv og det personlige lederskab.”

Anne Marie Valentin

Indehaver, Icebreaker Academy & Intojob

personligt lederskab

“Hvor får man trygheden fra til at gå alene ind i en fold til en ukendt hest? Hvis man nu er lidt bange? Hvorfor overhovedet gøre det?

Christina og Claudia viste mig tillid, som skabte min ro, og mod til at samarbejde med hesten. For det var i det samarbejde jeg lærte at være HELT tilstede. Og konsekvensen af ikke at være det.
Hvordan blev jeg tydelig i min kommunikation, hvem bar skylden for svigt i samarbejdet, hvor kunne jeg finde løsninger, og hvordan arbejde med dem?
De afgørende følelser og spørgsmål arbejdede jeg med. OG fandt svaret på mit indledende spørgsmål: Hvorfor overhovedet gør det? Fordi hestens adfærd hjalp mig til at fokusere på og forstå min adfærd. På godt og ondt. Og det var det hele værd.”

Kim høgh

Bestyrelsesformand & tidl. CEO i Hjerteforeningen

mads elk lederkursus

“At arbejde med min egen kontakt til både mig selv og mine omgivelser via en hest var en fantastisk mulighed for at reflektere over min egen kommunikation; ikke mindst den nonverbale/mit kropssprog.

Det befriende ved denne metode er, at man kan øve sig på at være 100% autentisk uden at der går “rollespil” i den. Det betød også, at det var nemmere for mig selv at kommunikere med hesten uden at tolke på “den andens” forventninger og derved reelt mærke, hvordan det er at være helt tilstede i mig selv. En følelse som jeg har kunne trække frem mange gange efter.
Det var en både sjov og lærerig oplevelse og jeg vil klart anbefale jeres workshop til mine kunder i de situationer, hvor det passer ind i kundens forløb og læringsmål.”

Mads Elk

CEO, Unikum Culture ApS

Er du nysgerrig og vil høre mere om vores lederkurser?
Udfyld formularen og bliv kontaktet snarest

Program for dagene

Kurset inviterer dig til fordybelse i dig selv og din inderste kerne. Der hvor dit naturlige og autentiske lederinstinkt bor. Hvor du helt subtilt er åben og modtagelig for forandring. Med naturen som ramme ønsker vi at inspirere dig til at “parkere” alt det, der normalt fylder i din travle hverdag, og i stedet give dig selv hen til et par dage, hvor det kun handler om dig. Vi garanterer dig, at du vil tage herfra med øget bevidsthed, nærvær og kontakt til dig selv og dine omgivelser.

Dag 1

Kl.10-20.30

Dag 2

Kl.8-16.30

Hvem møder du?

Christina Borreby

Cand. Negot., Cert. ID Psykoterapeut & galoptræner

Claudia Rønne

Markedsføringsøkonom, Cert. ID Psykoterapeut & personlig træner

Klar til at udvikle dit lederinstinkt?

Brug formularen til at tilmelde dig eller til at blive kontaktet med mere information om vores retreat. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger til netop din virksomhed, hvis konceptet har fanget din interesse.