Kickstart din hjemmeside

på én dag

Design selv din hjemmeside på bare én dag!

Mangler du en ny hjemmeside?

Hvorfor så ikke lære at lave den selv!

Det kan være dyrt at få en professionel til at lave din hjemmeside, og måske har du selv prøvet kræfter med det, for at spare penge. Det er en jungle at finde rundt i alle de mange muligheder, og du vil sikkert opdage, at det er svært at ramme det helt rigtige udtryk, som giver dine kunder et præcist billede af, hvem du er og hvorfor de skal vælge dig. 

På denne workshop får du det bedste fra begge verdener – du får lov at sætte dit helt eget personlige præg på din hjemmeside og får adgang til professionelle værktøjer, samt undervisning og sparring undervejs.

Slut med at være afhængig af andre, for at kunne lave opdateringer på din hjemmeside.
På workshoppen lærer du at redigere og vedligeholde din side selv.

Hvordan er workshoppen bygget op?

Før workshoppen...

 • Skriv udkast til tekst

  Før du møder op på workshoppen, er det en fordel, at du har skrevet lidt tekst om dig selv og hvad du tilbyder. Du modtager en simpel guide med anvisninger til, hvad der skal med i en god tekst. Ofte kan det være den del af det, at lave en hjemmeside, der er mest tidskrævende, så sæt gerne tid af til at forberede tekst på forhånd.

 • Tænk over dit visuelle udtryk

  Det er en god idé at gøre dig lidt overvejelser over valg af farver og skrifttyper, inden du begynder at designe din egen side. Find inspiration på andre hjemmesider, du kan lide. Vi hjælper dig ud fra dette med at skabe harmoni og en rød tråd i dit design, når vi mødes.

Lige inden vi går igang...

 • Teknikken er klaret

  Når du møder op, har vi sørget for at installere WordPress + tema og det designværktøj (pagebuilder), som vi arbejder med på kurset. Med i prisen får du også én måneds gratis webhotel inkl. support og backup, hvorefter du frit kan vælge at blive eller flytte. Det koster 95kr pr. mdr.

 • Dit personlige brand

  Inden vi går igang, tager vi en kort snak i plenum om, hvad dit specifikke personlige brand skal være. Du vil have arbejdet lidt med dette i din forberedelse hjemmefra, og vi ser frem til at høre om dine visioner og drømme for din virksomhed, inden du skal igang med at designe den flotteste hjemmeside, som dit ansigt udadtil.

1,2,3 - sæt igang!

 • Undervisning

  Workshoppen er bygget op i blokke, hvor vi underviser i et bestemt element til siden, og derefter skal du have "hands on", mens du har den nye viden frisk i erindringen. Vi hjælper dig selvfølgelig undervejs, og sørger for at alle kommer i mål, inden vi haster videre 🙂

 • 1:1 sparring

  I løbet af dagen vil du få 1:1 sparring på dit design, og vi vil komme med input til, hvordan du bedst kan bringe dit budskab frem. Vi ser på dit valg af farver, billeder og fonte, samt dit design som helhed og giver dig brugbar feedback til forbedringer, så din hjemmeside bliver lige så flot, som hvis den var lavet af en professionel!

Ok, jeg vil gerne med på workshoppen!
Men hvad koster det?!

3450

Prisen er ex. moms
(Normalpris 5.000kr)

*Med i prisen får du teknisk opsætning af alt det, du skal bruge for at komme igang med at designe din nye side inkl. én måneds webhotel  med fuld backup og support, som du herefter frit kan vælge at forlænge (prisen er 95kr pr. mdr).

Hvad kan du efter workshoppen?

Ofte stillede spørgsmål

Vi kan desværre ikke nå at gennemgå, hvordan man sætter en webshop op på dette modul. Her får du en basis side, hvor du senere kan integrere en webshop, og dét vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med.

Vi planlægger at lave et modul med fokus på webshops alene, men har endnu ikke en fast dato klar.

Send os gerne en mail på info@poweracademy.dk med dit ønske om en sådan workshop, så giver vi dig besked, når vi har en dato.

Ligesom med webshops så er bookingsystem en særskilt integration, der kræver lidt ekstra tid. Vi kan hjælpe dig på et særskilt modul dedikeret til dette, eller vi kan sætte det op for dig og give dig en gennemgang af, hvordan du bruger det, i en 1:1 session. 

Kontakt os for pris og yderligere oplysninger på info@poweracademy.dk

På workshoppen har vi sat tid af til at sætte tre sider op: en forside, en “om os” og en “kontakt”. Ønsker du at prioritere en blogside i stedet for en af disse, så giv os besked ved tilmelding – så sørger vi for at tilrettelægge undervisningen, så du kan lære dette.

Kickstart din markedsføring

på én dag

Vil du findes nemt på Google? Så skal din hjemmeside SEO optimeres!
Vi lærer dig basis SEO på et særskilt modul…

Mere synlig i søgninger?

Lær at sætte simpel SEO op selv!

Vi lærer dig at sammensætte dine tekster på en SEO venlig måde og instruerer dig i, hvordan du kan holde øje med hvordan dit site performer, samt hvordan du herefter kan lave de rette justeringer. 

80% af den danske befolkning er på Facebook og Instagram er i rivende vækst. Din virksomhed skal selvfølgelig også være på de sociale medier. Du får en plan for hvordan du bedst agerer på de sociale medier. 

Vi husker langt bedre billeder end tekst og med de rette billeder, kan du skabe din unikke stil og tone for din hjemmeside. Du får adgang til fotos, der ikke er ophavsretsbeskyttet og vi skyder tilmed profil- og stemningsbilleder af dig, som du frit kan bruge på din hjemmeside eller SoMe profiler.

Bliv fundet på Google. Lær SEO optimering. 

Få unikke fotos. 

Lær hvordan din hjemmeside bedst rammer din
målgruppe.

På markedsføringsworkshoppen får du:

Ok, jeg vil gerne med på SEO workshoppen!
Men hvad koster det?!

2450

Prisen er ex. moms
(Normalpris 4.000kr)

*Med i prisen får du teknisk opsætning af alt det, du skal bruge for at komme igang med at designe din nye side inkl. én måneds webhotel  med fuld backup og support, som du herefter frit kan vælge at forlænge (prisen er 95kr pr. mdr).

Jeg vil gerne tilmelde mig

Kickstart
din hjemmeside

En dags workshop
kr5000
kr 3450 ex. moms
 • Opbygning
 • Funktionalitet
 • Visuel identitet

Hjemmeside & markedsføring

Køb samlet pakke
kr9000
kr 4850 ex. moms
 • Hjemmeside-modul
 • Markedsførings-modul
 • God rabat

Kickstart din markedsføring

Lad din hjemmeside flyve
kr4000
kr 2450 ex. moms
 • SEO
 • SoMe
 • Fotos