Hesteassisteret selvudvikling

find ind til dig selv med hesten som spejl

Denne workshop er for dig, der ønsker at komme tættere på dig selv. 
I samværet med hestene ligger en oplagt invitation til at træde ud af din types vanemæssige adfærd, lægge forsvarsmekanismerne til side og komme til stede i nuet og i kroppen. Hestene forstår ikke andet end det, de sanser i nuet, og derfor er de oplagte læremestre, når vi arbejder med selvudvikling og søger at blive mere hele og mere autentiske.

Ønsker du øget selvindsigt, nærvær og kontakt til den du i virkeligheden er? 

Kom et spadestik dybere i din personlige udvikling

Hvorfor heste?

Opdag og arbejd med det tema, der spænder ben for din indre frihed...

I mødet med hesten bliver vores autentiske og naturlige nærvær spejlet direkte af hesten. Med deres høje sensitivitet har de en unik evne til at møde os der, hvor vi er, hvilket giver os mulighed for at bevidstgøre det, der hindrer eller fremmer vores indre lederskab og autoritet.
Hestene forstår ikke andet end det, de sanser i nuet, og derfor er de oplagte læremestre, når vi arbejder med selvudvikling og søger at blive mere hele og mere autentiske. 

Workshoppen vil hjælpe dig til at løsne op for dit givne udviklingstema ved at øge dit nærvær og frigøre din indre kraft – din værenskraft. Den kraft, vi alle har i os, men som ikke får plads i hverdagen. Her bliver vi ofte låst fast i vores type og dens vaneadfærd – vi tilpasser os omgivelserne og deres forventninger til os.

I mødet med hesten vil denne fastlåste adfærd ofte blive fremprovokeret, fordi du befinder dig på kanten af din comfort zone. Og det giver mulighed for at arbejde med lige præcis dét tema, mens det er aktivt – ikke før eller efter, som i et normalt terapeutisk forløb. Derved får du mulighed for at arbejde med det, der fylder hos dig, på en helt ny måde.

Flg. temaer kan eksempelvis komme i spil:

  • Frygt for afvisning – hvem afviser hvem?
  • Grænsesætning – mærke og sætte dine grænser
  • Kontrol – hvad sker der, når du ikke kan have den?
  • Autenticitet – vide hvad du vil, stå fast og signalere dette
  • Frygt – får din frygt lov til at styre dit liv?

Kom tilbage til dig selv...

- Slip stress og negative tanker

I selskab med disse kraftfulde dyr, vil du på denne workshop ikke blot få mulighed for at udforske dig selv, men du vil også opleve, hvordan alene samværet med hesten vil skabe øjeblikke af skønhed, nærvær og autenticitet – øjeblikke der heler, glæder, berører og styrker.

Du behøver IKKE at have forudgående kendskab til heste eller ridning
– den væsentligste forudsætning er, at du er indstillet på at møde dig selv, hvor du er lige nu.

Workshoppen er relevant for dig der...

Oplever at...

Gerne vil være bedre til at...

Det får du med: 

Claudia Rønne

Cert. ID Psykoterapeut & Markedsføringsøkonom

Claudia har i mere end 15 år arbejdet med fysisk og mental træning og kombineret med uddannelsen som ID Psykoterapeut og mentor i mad & psyke med speciale i Sense, er hun stærkt holistisk tænkende. Claudia har speciale i chok/traume, samt hvordan følelser af skam/forkerthed (som fx “ikke at føle sig god nok”) påvirker vores selvværd og vores relationer.

Christina Borreby

Cert. ID Psykoterapeut & Cand.negot

Som ID Psykoterapeut med speciale i stress er Christina meget interesseret i, hvordan vi bedst muligt kan opnå ro og balance i hverdagen, gennem øget selvindsigt, meditation og nærvær. Yderligere er hun meget passioneret omkring Enneagrammet og anvender det aktivt i sit terapeutiske virke. Christina har over 25 års erfaring med heste og har gennem tiden inddraget dem i terapeutisk sammenhæng. 

Næste workshops

Hvornår?

Næste workshops:
27/9-2020 kl.10-17
25/10-2020 kl.10-17

 

Hvor?

Afholdes i Hørsholm 
(Detaljer følger)

Pris?

1.500 kr. for 7 timers workshop

Tilmelding

Taler denne workshop til dig, så har du mulighed for at tilmelde dig ved at udfylde formularen nedenfor. Du vil efterfølgende modtage praktisk information på mail 🙂 

Følg os

. . . Og hold dig opdateret omkring vores kommende workshops og få ugentlig inspiration.