Hesteassisteret Enneagram Workshop

selvudvikling med hestekræfter

Hvem er du, når ikke du er din type?

Denne workshop er for dig, der kender til Enneagrammet, og som søger veje til at stige på selvindsigt. Du kender til din type og dennes “faldgruber” og du er et sted, hvor du har mod på at udfordre dig selv og finde ud af, hvem du er, når ikke du er fanget i din types adfærd. 

I samværet med hestene ligger en oplagt invitation til at træde ud af din types vanemæssige adfærd, lægge forsvarsmekanismerne til side og komme til stede i nuet og i kroppen.

Kom et spadestik dybere i din personlige udvikling

Ønsker du øget selvindsigt, nærvær og kontakt til den du i virkeligheden er? 

Opdag og arbejd med det tema, der spænder ben for din indre frihed…​

Denne workshop er for dig, der kender til Enneagrammet, og som søger veje til at stige på selvindsigt. Du kender til din type og dennes “faldgruber” og du er et sted, hvor du har mod på at udfordre dig selv og finde ud af, hvem du er, når ikke du er fanget i din types adfærd. I samværet med hestene ligger en oplagt invitation til at træde ud af din types vanemæssige adfærd, lægge forsvarsmekanismerne til side og komme til stede i nuet og i kroppen. Hestene forstår ikke andet end det, de sanser i nuet, og derfor er de oplagte læremestre, når vi arbejder med selvudvikling og søger at blive mere hele og mere autentiske.

Kom tættere på dig selv i mødet med hesten

Målet er at give dig en følt oplevelse af, hvem du er inde bag de fastlåste mønstre, vi ofte sidder fast i, når vi er identificerede med vores type.
Med hesten som coach og spejl vil du få en unik mulighed for at komme tættere på dig selv, som den du er bag de begrænsninger din type låser dig fast i, når ikke du er opmærksom.

Selvom man arbejder med sig selv kan det være svært at vide, hvad man kan gøre for at “flytte sig” til et højere niveau. Første skridt er selvfølgelig selvindsigt og selverkendelse, men ofte kan det være angstprovokerende at slippe vores ego-personlighed, fordi vi ikke kender det nye sted, der åbner sig. Derfor holder vi krampagtigt fast i det, der føles trygt, selvom det dybest set afskærer os fra at være autentiske.

På vores workshop vil du få trænet din evne til at turde stå i dig selv i et kærligt, fordomsfrit og tillidsfuldt rum, hvor det eneste du skal være, er nærværende.
Du vil møde dig selv fra et nyt sted og mærke, hvordan det føles at være dig i din naturligste tilstand. En erfaring du kan tage med dig i dit videre personlige udviklingsarbejde, så du ved, hvordan det også kan føles at være dig.


Vi inviterer her til en intensiv 4 timers workshop, hvor værktøjer og viden fra Enneagrammet kombineres med hesteassisteret coaching for at opnå øget selvindsigt.

Kom tilbage til dig selv,
med hesten som guide

Om Enneagrammet og kroppen

Udover at være en typologi, der inddeler vores personlighed i 9 forskellige grundtyper, refererer Enneagrammet også til de tre centre hoved, hjerte og mave, der hænger sammen med hhv. tanker, følelser og handling. Vi rummer alle sammen alle 3 funktioner, der uundgåeligt hænger sammen og påvirker hinanden. Ofte tænker vi ikke over, hvilket center vi styres af, fordi vi er fanget i vores personligheds univers.

 Vejen til at blive mere hel går gennem kroppen. For det første fordi, vi ikke kan være andre steder end i nuet, når vi mærker kroppen. Vores tanker og følelser kan tage os på afveje ud i fremtiden eller tilbage i fortiden, men for kroppen eksisterer kun det nuværende øjeblik.
Her er hestene oplagte læremestre, da de ikke kan andet end at være til stede lige her og nu. Hvis vi vil interagere med dem, må vi derfor selv komme væk fra hovedet og ned i kroppen, hvor vi vil opdage, at mange af vores blokeringer bor.
Ved at møde os selv og hesten fra et nyt sted, kommer vi i kontakt med det, vi er, i vores naturlige tilstand, og herfra kan vi genvinde vores autentiske og essentielle styrke på en helt ny måde.

Hvorfor heste?

– Fordi de spejler vores følelser og vores adfærd i nuet
– Fordi de søger en stærk relation og lederskab i nuet

Hvorfor Enneagrammet?

Fordi det er et anvendeligt redskab til at håndgribeliggøre og forstå vores personlighed i 9 overordnede typer med det formål at:
– Kende sig selv bedre
– Kende andre bedre
– Skabe mere konstruktiv kommunikation og styrkede relationer

Hvorfor kombinere de to?

Fordi vi med hjælp fra hestene kan opnå:
– En forståelse for de mønstre vi pr. refleks aktiverer og som styrer vores relation til os selv og andre
– En indsigt i vores styrker og svagheder i såvel personlige som arbejdsmæssige relationer
– En mulighed for at slippe alle tanker og indgå i en relation, der kun bygger på autenticitet og hjertekontakt

Vi holder løbende workshops

Kommende datoer

Taler denne workshop til dig, så har du mulighed for at tilmelde dig ved at udfylde formularen nedenfor. Du vil efterfølgende modtage praktisk information på mail 🙂 

OBS! Der er kun plads til 4 deltagere pr. workshop

Hvornår?

Næste workshops:
20. juli 2022 kl.14-18
23. juli 2022 kl.10-14

Hvor?

Afholdes i Hørsholm 
(Detaljer følger)

Pris?

kr. 1250
Book inden d.10. juli og spar kr. 300, så prisen er kr. 950.

Hvem møder du på dagen?

Christina Borreby

Christina Borreby

Cand. Negot., Cert. ID Psykoterapeut & hestetræner

Som ID Psykoterapeut med speciale i stress er Christina meget interesseret i, hvordan vi bedst muligt kan opnå ro og balance i hverdagen, gennem øget selvindsigt, meditation og nærvær.

Yderligere er hun meget passioneret omkring Enneagrammet og anvender det aktivt i sit terapeutiske virke. Christina har over 25 års erfaring med heste og har gennem tiden inddraget dem i terapeutisk sammenhæng. 

Claudia Rønne

Markedsføringsøkonom, Cert. ID Psykoterapeut & personlig træner

Claudia har i mere end 15 år arbejdet med fysisk og mental træning og kombineret med uddannelsen som ID Psykoterapeut og mentor i mad & psyke, er hun stærkt holistisk tænkende. Claudia har speciale i chok/traume, samt hvordan følelser af skam/forkerthed (som fx “ikke at føle sig god nok”) påvirker vores selvværd og vores relationer.

Følg os

. . . Og hold dig opdateret omkring vores kommende workshops.