Power

Academy

Workshops

Der kickstarter dine drømme

Hos Power Academy har vi fokus på at hjælpe dig tættere på dine mål og dine drømme som selvstændig. Hvad end det drejer sig om at blive bedre til markedsføring eller at turde tro på dig selv, kan du hente inspiration og værktøjer på vores workshops.

Vi tror på, at succes kommer indefra og ud. For at blive god til det, du gør, må energien til det komme fra det rette sted i dig.
Hvad hjælper god markedsføring, hvis ikke du tør tro på dig selv? Hvad skal du kommunikere til din målgruppe, for at fange deres interesse? Og hvad er det, der gør dig unik, som de skal vælge dig og ikke konkurrenten på?

Med udgangspunkt i dette, har vi sammensat en række forskellige workshops, alle med fokus på at ruste dig til at sparke r** som selvstændig! Så hvad venter du på? 
1,2,3 sæt igang!

Workshoppen til dig, der vil være selvstændig

Kickstart din virksomhed

Er du nyopstartet terapeut, coach eller anden type behandler? Så er det her workshoppen for dig. Vi hjælper dig igang med nemme trin til bedre markedsføring og har en revisor med på råd, så du lærer de basale ting, du skal vide om skat, moms og regnskab.

Ny hjemmeside i en fart?

Kickstart din hjemmeside

Som selvstændig er der mange ting, man skal holde styr på. En af de ting er markedsføring. På vores hjemmeside workshop lærer vi dig at lave og vedligeholde din egen hjemmeside, samt lave simpel SEO, så dine kunder kan finde dig nemt.

Er der hele tiden noget, der holder dig tilbage?

Kickstart din personlige udvikling

Det kan være grænseoverskridende at skulle sælge sig selv, og det kræver en stærk tro på dig selv og dit produkt. På denne workshop vil dine grænser blive rykket, og du vil gå herfra med mere mod og power til at kaste dig ud i din drøm. Vi bruger bl.a. hesteassisteret coaching, til at finde frem til, hvad der holder dig tilbage.

Kommende workshops

Kickstart din hjemmeside

Denne workshop er til dig, der gerne vil blive skarp på at lave din egen hjemmeside. Du kan måske lidt i forvejen, men vil gerne blive bedre. Du bliver på denne workshop introduceret til et nemt og professionelt værktøj, og vil gå herfra med grundlaget for en flot hjemmeside. 

 

Hvornår?

Torsdag d. 22. august 2019 fra 10-18

Hvor?

Kulturcenter Mariehøj
Øvrerødvej 246 B
2840 Holte

Pris?

3.450 kr. ex. moms, inkl. forplejning 

Bag Power Academy

Claudia Rønne

Cert. ID Psykoterapeut & Markedsføringsøkonom

Claudia er eksamineret ID Psykoterapeut og oprindelig uddannet Markedsføringsøkonom 👩‍🎓 Hun har drevet virksomhederne Fitness & Sports Akademiet og Fitnessmind A/S 🤸‍♀️og udviklet og planlagt sundheds- og stressforebyggende uddannelser med erhvervsskolerne KEA og UCC. 
Hun er selvstændig på 8. år. 

Christina Borreby

Cert. ID Psykoterapeut & Cand. Negot

Christina er uddannet Cand.Negot i International Kommunikation og Marketing og er eksamineret psykoterapeut  👩‍🎓 Hun er sprognørd og har bl.a. erfaring med tekstforfatning til hjemmesider, nyhedsbreve og blogindlæg 👩🏻‍💻 Hun driver nu egen virksomhed, hvor hun designer hjemmesider  og har sideløbende også en mindre terapeutpraksis.

Følg os

. . . Og hold dig opdateret omkring vores kommende workshops og få ugentlig inspiration.