Dating workshop

Tiltræk en sund & stabil partner

Workshoppen, der vil ændre din måde at være single på, og hjælpe dig med at tiltrække den rette partner af de rette grunde...

Kom tættere på dig selv,
mens du er single...

- og forøg dine chancer
for at FINDE den rette partner...

Find kærligheden til dig selv, før du møder din potentielle livspartner…

Har du svært ved at finde stabil og sund kærlighed? Måske har du haft flere kortere forhold, uden at det føltes helt rigtigt?
Du ønsker at møde den rette, og ikke spilde kostbar tid med de forkerte, men ved du dybest set, hvad du leder efter?

Har du tænkt over, at det “tomrum”, du søger at få opfyldt af en partner, aldrig kan opfyldes af noget udefra, hvis ikke du først selv kan fylde det op med glæde, kærlighed og livsenergi?

Det lyder efterhånden som en kliché, men den er god nok: for at elske en anden, er du nødt til først at elske dig selv. Denne workshop har til formål at kickstarte din personlige udvikling specifikt rettet mod at gøre dig til den bedste udgave af dig selv, inden du møder din potentielle livspartner – så du kan fastholde sund kærlighed i dit liv.

Transformér dit kærlighedsliv

- og lad din næste date
blive den sidste..

Fokus på workshoppen vil først og fremmest være at klarlægge, HVAD du søger specifikt, så du er bedre rustet til at finde den rigtige. Vi vil arbejde med, hvad du har med dig i din “kærlighedsbagage”, der ubevidst er med til at styre, hvem du falder for. Vi vil klarlægge og bevidstgøre de mønstre, der påvirker måden du skaber relationer til andre mennesker på og ruste dig til at møde din næste potentielle partner fra et optimalt udgangspunkt.

Workshoppen er relevant for dig der...

Oplever at...

Gerne vil være bedre til at...

Det får du med: 

De tre vigtigste trin i processen

Rydde op i gamle mønstre

For at blive klar til noget nyt, må du rydde op i det gamle. En mental forårsrengøring, hvor du får "luftet ud" i gamle vaner og tankemønstre, der ikke længere gavner dig. Undgå dermed at udsætte en potentiel kæreste for din følelsesmæssige rodebutik!

Vokse op - tag ansvar

Når du er blevet opmærksom på dine mønstre, har du taget det første (og største!) skridt i retning af at skabe positiv forandring i dig selv - og dermed også i dit kærlighedsliv. Du vil få redskaber til at tage hånd om dine egne følelser, og ikke lægge ansvaret for dem fra dig.

Lyse op

Når du bliver fri af uhensigtsmæssige mønstre (hvilket er en proces), vil du opdage hvordan der er noget i dig, der tager mere plads. Hvor der før var "støj" vil du langsomt give plads til selvkærlighed og indre ro.
Og herfra vil du tiltrække den rette partner!

Claudia Rønne

Cert. ID Psykoterapeut & Markedsføringsøkonom

Med chok/traume som speciale med fokus på relationer og tilknytning, har Claudia en relevant indgangsvinkel til blandt andet tilknytningsmønstre i parforhold og hvordan følelser af skam/forkerthed (som fx “ikke at være god nok”) ofte er årsag til, at parforholdet går i hårdknude. Claudia har i mere end 15 år arbejdet med fysisk og mental træning og kombineret med uddannelsen som ID Psykoterapeut og mentor i mad & psyke med speciale i Sense, er hun stærkt holistisk tænkende.

Christina Borreby

Cert. ID Psykoterapeut & Cand.negot

Som ID Psykoterapeut med speciale i kærlighed og seksualitet er Christina meget interesseret i, hvordan vi kan udvikle os før, under og efter et parforhold. Yderligere er hun meget passioneret omkring Enneagrammet og anvender det aktivt i sit terapeutiske virke, hvilket i særdeleshed er relevant i forhold til at forstå sig selv og sin aktuelle eller kommende partner.

Næste workshops

Hvornår?

Kontakt for mere information

Hvor?

TBC

Pris?

kr.1.250 pr. person

Tilmelding

Taler denne workshop til dig, så kontakt os gerne for mere information om kommende datoer.

Følg os

. . . Og hold dig opdateret omkring vores kommende workshops og få ugentlig inspiration.